Akademik Etkinlikler

2019-2020 Akademik Etkinlikler

V. Stratejik Kamu Yönetimi Sempozyumu

Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nün bu yıl İstanbul Üniversitesi işbirliği ile organize ettiği V. Stratejik Kamu Yönetimi Sempozyumu (V. Strategic Public Management Symposium), ilk gün Marmara Üniversitesi Sultanahmet Yerleşkesi ve diğer iki gün İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesinde olmak üzere 9-10-11 Ekim 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi. Kamu Yönetimi alanında ilk uluslararası sempozyum serisini başlatmış olan bölümümüz henüz beşinci yılında ulusal ve uluslararası alanda araştırmacılar tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Bu sene, stratejik kamu yönetimi ana ekseninde çeşitli temalar altında düzenlenen sempozyuma 144 seçili bildiri davet edilmiş; bu bildiriler arasından 50 bildirinin tam metni yayınlanmıştır (ISBN: 978-605-67481-2-7).

Bu sayfa Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından en son 19.11.2023 19:50:20 tarihinde güncellenmiştir.