Siyasal Bilgiler FakültesiSiyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü

Kısmi Zamanlı Çalışmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine!!

Kısmi Zamanlı öğrenci olarak çalışmak isteyen öğrencilerin öncelikli olarak Marmara Üniversitesi Rektörlüğü KZÖ Çalıştırma Programı Uygulanmasına İlişkin Esaslar doğrultusunda aşağıda belirtilen özellikleri taşıyor olması gerekmektedir.

• Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak (Uzatmalı öğrenci vb. çalışamaz).
  • Ölüm aylığı ve nafaka dışında, başka bir işte çalışıp geliri olsa bile kazancın asgari ücret düzeyini geçmiyor olmak.
  • Kayıt donduran ve yabancı uyruklu öğrenci olmamak.
  • Disiplin cezası almamış olmak.

İş ilanları 24 – 31 Ekim 2018 tarihlerinde arasında http://sks.marmara.edu.tr adresinde yayınlanacaktır. Öğrencilerimiz bu ilanlardaki bir ya da birden fazla birime ayrı ayrı İş Başvuru Formu (Form 2) doldurup, her iş ilanın detayında belirtilen başvuru yerine şahsen başvuru yapabilecektir.

Bu sayfa Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından en son 25.10.2018 14:22:52 tarihinde güncellenmiştir.